ΑμΕΑ

Καλώς Ορίσατε !

Εκτύπωση PDF

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του 1ου Δημοτικού

 

Σχολείου Λυκόβρυσης

 logotipo1

 Με τη δημιουργία του δικτυακού τόπου του 1ου Δημοτικού

Σχολείου Λυκόβρυσης έχουμε στόχο να προσφέρουμε άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις σε παιδαγωγικό, διδακτικό και κοινωνικό επίπεδο του σχολείου μας.

 

Επίσης, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό, παρουσιάσεις και εργασίες μαθητών, εκπαιδευτικές εφαρμογές, όπως επίσης και σημαντικές ανακοινώσεις και ηλεκτρονικά έντυπα του σχολείου.

Στο δαιδαλώδη χώρο του διαδικτύου ευελπιστούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας και τους γονείς τους να πλοηγηθούν με ασφάλεια ώστε αφενός να ανακαλύψουν τον πλούτο της πληροφόρησης μέσω χρήσιμων συνδέσμων και

αφετέρου να αποκτήσουν ένα σημείο συνάντησης με ένα χώρο όπου έμαθαν τα πρώτα τους γράμματα και δημιούργησαν τις πρώτες τους φιλίες.

 

Ο εν λόγω ιστότοπος δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011, μέχρι και σήμερα ανανεώνεται καθημερινά απο όλο το υπέυθυνο προσωπικό και τον σύλλογο γονέων, είτε στη δομή του είτε με απλές αναρτήσεις αντίστοιχα. Δημιουργοί και υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του  1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης είναι οι κ. Βασιλείου Γεώργιος και ο Δρ. Νάσσης Παντελής. 

 

 

Ο Διευθυντής               Ο Υποδιευθυντής                  

                 

Δρ. Νάσσης Παντελής  Γιαννικόπουλος Χρήστος

Όροι Χρήσης !

Εκτύπωση PDF

Όροι Χρήσης  

 

  1. Προσωπικά δεδομένα παιδιών-μαθητών δε θα εμφανίζονται σε αυτό τοιστολόγιο. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του Δικτυακού μας τόπου διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του Ελληνικού Δικαίου (Ν. 2472 / 1997, Π.δ. 207 / 1998. Π.δ. 79 / 2000 και αρ. 8 Ν. 2819 / 2000), όσο και του Ευρωπαικού Δικαίου (Οδ. 95/46/ΕΚ και Οδ. 97/66/ΕΚ). Τα στοιχεία αυτά ουδέποτε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Ο Δικτυακός μας τόπος διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του.

Περισσότερα...

Επικοινωνία με το σχολείο !

Εκτύπωση PDF

logotipo1

 Επικοινωνία με το σχολείο!

 

 Διεύθυνση : Αγ. Βαρβάρας 28 


Τ.Κ. : 14123

Πόλη : Λυκόβρυση

Νομός : Αττική

Χώρα : Ελλάς

Τηλέφωνο : 210-2829814

Φαξ : 210-2846276

 

 

 

Περισσότερα...