Τακτικό Συμβούλιο Μαρτίου 2015

Εκτύπωση PDF

Αγαπητά μέλη

Σας περιμένουμε στο πρώτο τακτικό συμβούλιο του Συλλόγου για το 2015 που θα πραγματοποιηθεί την  Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 6μμ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τα νέα μέλη του ΔΣ, να ενημερωθείτε για την έως τώρα πορεία του Συλλόγου και να εκφράσετε τις απορίες και τους προβληματισμούς σας.

Την ίδια μέρα θα δοθούν όσα φωτογραφικά πακέτα και όσα από τα δώρα της λαχειοφόρου δεν έχουν παραληφθεί. Τα φωτογραφικά πακέτα που δε θα παραληφθούν την Κυριακή, θα επιστραφούν στον φωτογράφο, ενώ τα δώρα της λαχειοφόρου που θα παραμείνουν στην κατοχή του ΔΣ, θα δωριστούν.

Αποκριάτικο πάρτι 14/2/2015

Εκτύπωση PDF

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς και φυσικά για όποιον θέλει να διασκεδάσει. Το πάρτι θα γίνει στον Πολυχώρο Λυκόβρυσης  (Μπενίση και Ξάνθης) το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 στις 6.30 μμ.

Ελάτε να χορέψουμε στους ρυθμούς της μουσικής που θα επιμεληθεί ο dj, όσο τα παιδιά θα απολαμβάνουν τα αστεία και τα παιχνίδια των κλόουν. Κερδίστε δώρα συμμετέχοντας στη λαχειοφόρο αγορά και στον διαγωνισμό καλύτερης μεταμφίεσης γονέα. Κι επειδή θα πεινάσουμε και θα διψάσουμε με όλα τούτα, έχουμε φροντίσει και γι’ αυτό.

Σας περιμένουμε

Τιμή εισόδου 5 € - πληρωμή κατά την προσέλευση (παιδιά κάτω των 3 ετών δωρεάν)

Εκλογές Δεκεμβρίου 2014

Εκτύπωση PDF

Αύριο, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, θα λάβουν χώρα οι εκλογές του Συλλόγου Γονέων για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τα έτη 2015 και 2016. Οι δαδικασία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο εντός της κεντρικής εισόδου του σχολείου και θα χωριστεί σε δύο φάσεις: 7:50 με 8:30 και 14:00 με 16:15.

Ετήσια Γενική Συνέλευση 2013

Εκτύπωση PDF

Λόγω μη απαρτίαςτο Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 στις 18:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας. Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Φωτογραφικά Πακέτα

Εκτύπωση PDF

Σήμερα μοιράστηκαν στους μαθητές τα φωτογραφικά πακέτα. Τα παιδιά τα υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και ανυπομονησία να τα ανοίξουν και να δουν τα χαμογελαστά προσωπάκια τους.