Σχολικές ανακοινώσεις

«Η τσάντα στο σχολείο»

Εκτύπωση PDF

logotipo1caption

Αγαπη   Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ με θέμα: Έγκριση υλοποίησης δράσης με τίτλο «Η τσάντα στο σχολείο» και με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, καθιερώνεται η παραμονή της σχολικής τσάντας των μαθητών/τριών στο σχολείο την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα (2/2, 2/3, 4/5, 1/6). «Η δράση υλοποιείται με σεβασμό στις ανάγκες της παιδικής ηλικίας … και με σκοπό να υποστηρίξει ουσιαστικά τον μειωμένο χρόνο δημιουργικής επαφής και επικοινωνίας γονέων – παιδιών» (εγκύκλιος ΥΠΠΕΘ). Παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε να μην παραμένουν στο σχολείο τρόφιμα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να αλλοιωθεί κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. 
 
Με εκτίμηση    
Εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων
Παντελής Νάσσης, PhD

 

Ανακοίνωση

Εκτύπωση PDF

logotipo1caption

Σ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα του σχολείου μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου του 1ου τριμήνου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, και Στ΄, ενώ για τις τάξεις Α΄ και Β΄ θα γίνει ενημέρωση των γονέων. Την ημέρα αυτή το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά.
  • Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης θα παρουσιάσουν το θεατρικό δρώμενο “Νύχτα Χριστουγέννων”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες των τμημάτων της Α΄ τάξης και ως εκ τούτου αδυνατούμε να φιλοξενήσουμε και άλλους γονείς πέραν αυτών των παιδιών της Α΄ τάξης. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.
  • Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου θα λειτουργήσει κανονικά. Τα μαθήματα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα ξεκινήσουν κανονικά στις 8 Ιανουαρίου.

Πιο σημαντική από οποιεσδήποτε εορταστικές εκδηλώσεις, είναι η προσπάθεια καλλιέργειας στα παιδιά μας πνεύματος αλληλεγγύης και αγάπης για τους ανθρώπους γύρω μας, ιδιαίτερα για όσους ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Θα θέλαμε λοιπόν να σας παρακαλέσουμε να συμβάλλετε στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα μοιραστούν σε όσους έχουν ανάγκη (κοινωνικό παντοπωλείο και γεύματα αγάπης της ενορίας). Καλό θα ήταν η προσπάθεια αυτή να στηριχθεί και μετά τις γιορτές (θερμή παράκληση για την προσφορά ειδών με δυνατότητα διατήρησης για μεγάλο χρονικό διάστημα). Το σχολείο θα βρίσκεται πάντα εδώ, κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, σύμμαχος και αρωγός σε παρόμοιες πρωτοβουλίες. 

Ευχόμαστε σε όλους σας καλές γιορτές με υγεία. 

Για το Σύλλογο Διδασκόντων

Ο Διευθυντής                                          

Παντελής Νάσσης, PhD

 

Πιο 

Eορταστική εκδήλωση 17ης Νοεμβρίου

Εκτύπωση PDF

logotipo1caption

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

σας ενημερώνουμε ότι η εορταστική εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στο  Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης. Οι μαθητές, οι μαθήτριες και όσοι από τους γονείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα προσέλθουν στο χώρο της γιορτής στις 09:00. Με την λήξη της εκδήλωσης (περίπου στις 10:00) όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες θα αποχωρήσουν με ευθύνη την γονέων τους. 

Με εκτίμηση

Για το Σύλλογο Διδασκόντων

Ο Διευθυντής                                            

Παντελής Νάσσης, PhD

Γενική Συνέλευση εκπαιδευτικών (22 Νοεμβρίου)

Εκτύπωση PDF

logotipo1caption

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Διευθυντή της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου το σχολείο δεν θα λειτουργήσει λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών σε Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Β΄ Αθήνας «Γ. Σεφέρης».
 
Με εκτίμηση   
Για το Σύλλογο Διδασκόντων
Ο Διευθυντής                               
Παντελής Νάσσης, PhD

Εορταστικές εκδηλώσεις 28ης Οκτωβρίου

Εκτύπωση PDF

logotipo1caption

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι:σας ενημερώνουμε ότι:

  • η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης την Παρασκευή 27.10.2017 (09:00). Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο Πνευματικό Κέντρο και μετά τη γιορτή (περίπου στις 10:15) θα αποχωρήσουν με ευθύνη την γονέων τους. Την ημέρα αυτή δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου.
  • στην παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λυκόβρυση επί της οδού Αγ. Βαρβάρας με ώρα έναρξης 10:35, θα λάβουν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου. Η συμμετοχή των μαθητών/τριών στην παρέλαση είναι υποχρεωτική. Όλοι όσοι συμμετέχουν στην παρέλαση θα συγκεντρωθούν στο σχολείο στις 10:15. Το σημείο τερματισμού της παρέλασης και παραλαβής των μαθητών/τριών είναι επί της οδού Λήμνου.
  • το  Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και η μαθήτρια που θα καταθέσει το στεφάνι θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου στις 09:15 για να παραστούν στη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου.
  • επίσημη ενδυμασία για την παρέλαση:
  • Αγόρια: Λευκό πουκάμισο, μπλε πουλόβερ με V, μπλε παντελόνι (εναλλακτικά σκούρο τζην σε καμία περίπτωση ξεβαμμένο) και σκούρα παπούτσια. Κορίτσια: Λευκό πουκάμισο, μπλε πουλόβερ με V, καλσόν στο χρώμα του δέρματος, μπλε φούστα και σκούρα παπούτσια.

Με εκτίμηση

Για το Σύλλογο Διδασκόντων

Ο Διευθυντής                                         

Παντελής Νάσσης, PhD