Οδηγός Εγγραφής για Ενημέρωση μέσω Ηλ. Ταχυδρομείου

Εκτύπωση PDF

logotipo1

 

 

 

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι ενεργοποιήθηκε μια νέα υπηγρεσία στην ιστοσελίδα μας μέσω της οποίας μπορείτε να λαμβάνετε ενημέρωση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για κάθε νέα ανάρτηση.

 

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής                             Ο Υποδιευθυντής                     Οι Εκπαιδευτικοί                   

Δρ. Νάσσης Παντελής               Γιαννικόπουλος Χρήστος

 

Παρακάτω παρουσιάζονται αναλυτικά τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να εγγραφείτε στον mail-server ώστε να δέχεστε e-mail κάθε φορά που η ιστοσελίδα μας [http://www.1dim-lykovrisis.gr] έχει μια νέα ενημέρωση. Ακολουθήστε βήμα - βήμα τις οδηγίες μας οι οποίες συνοδεύονται από τις αντίστοιχες εικόνες. 

 

Βήμα 1

Μεταβείτε στη στον ιστότοπο μας  [http://www.1dim-lykovrisis.gr] και κάντε κύλιση μέχρι το κάτω μέρος. Κάτω απο την ανάρτηση "feedburner", θα βρείτε μια νέα ανάρτηση με το όνομα "Mail Feed Rss". Σε αυτή, συμπληρώνετε στο λευκό κενό το δικό σας email [π.χ.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ] και στην συνέχεια πατάτε στο κουμπί "subscribe".

alt

Βήμα 2


Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο απο τον mailserver [feedburner], το οποίο θα σας ενημερώνει πως έχετε κάνει αίτηση για εγγραφή σε αυτόν. Θα πρέπει να εμφανίζεται η ηλεκτρονική σας διεθυνση μέσα σε αυτό το παράθυρο. Προσέξτε να είναι σωστή [spelling] και στη συνέχεια αντιγράψτε την λέξη με τα πράσινα γράμματα στο ακριβώς απο κάτω λευκό κενό. Πατήστε "complete Subscription request" κουμπί.

[σε περίπτωση που δεν ανοίγει το παράθυρο - popup window- ίσως σας το μπλοκάρει ο browser σας και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πατήσετε το κουμπί "allow this page" που θα εμφανιστεί στο πάνε μέρος του browser σας].

 

alt

Βήμα 3


Στο επόμενο βήμα ενημερώνεστε πως σας έχει σταλεί ένα mail στο λογαριασμό που μόλις δώσατε. Αν δεν εμφανιστεί το μύνημα "Your request has been accepted", τότε έχετε κάνει κάποιο λάθος στα προηγούμενα βήματα οπότε πρέπει να δείτε αν αντιγράψατε σωστά την πράσινη λέξη του προηγούμενου βήματος. Πλέον θα πρέπει να μεταβείτε στην σελίδα η οποία φιλοξενεί τα mail σας για να πιστοποιήσετε τη διεύθυνσή σας. 

 

alt

Βήμα 4

Ανοίγετε το τελευταίο σας mail, το οποίο είναι απο τον mailserver - feedburner [noreply+ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  είναι ο αποστολέας]. Το mail θα μοιάζει με αυτό της παρακάτω εικόνας. Σε αυτό το σημείο, πρέπει απλά να πατήσετε πάνω στο link που βλέπετε κυκλωμένο. Έτσι θα ποιστοποιήσετε το mail σας. Εάν δεν βλέπετε το μήνυμα αυτό στα εισερχόμενά σας, κάντε ένα έλεγχο μήπως έχει μεταφερθεί αυτόματα στα "junk" mail σας. 

 

alt

Βήμα 5

Πλέον μεταφέρεστε σε ένα νέο παράθυρο πάλι με τη σελίδα του feedburner στο οποίο σας ενημερώνει ότι όλη η διαδικασία ήταν σωστή και πλέον μπορείτε να δέχεστε ενημερώσεις. Καλώς ήρθατε, πλέον στον κόσμο του mailserver μας και στην άμεση ενημέρωση του ιστότοπου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης.

alt


Share:Facebook!